Το Χορευτικό Τμήμα των Π.Ο.Φ.Π.Π., στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά 2009» παρουσιάζει 2 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στις 18 και 19 Μαΐου στη Μεγάλη Αίθουσα του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ –

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ 2009

imageΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Χορευτικό Τμήμα

Το Χορευτικό Τμήμα των Π.Ο.Φ.Π.Π., στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά 2009» παρουσιάζει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Δευτέρα 18 Μαΐου

«…από την άκρη των ακρίων…»

..όταν ο χορός και η μουσική γεφυρώνουν τις αποστάσεις…

image image

image

Μια μοναδική βραδιά μουσικής και χορού που σκοπό έχει να φέρει κοντά τις άκρες της Ευρώπης, την Σουηδία και την Ελλάδα. Η ομάδα χορού «PHILOCHOROS», η αρχαιότερη πολιτιστική φοιτητική ομάδα (έτος ίδρυσης το 1880), από το Πανεπιστήμιο της UPSALA στη Σουηδία και η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Τμήματος των Π.Ο.Φ.Π.Π. θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς της Σουηδίας και της Ελλάδας.

Με την εκδήλωση αυτή το Χορευτικό Τμήμα των Π.Ο.Φ.Π.Π. εγκαινιάζει μία συνεργασία φοιτητών πέρα των Ελληνικών γεωγραφικών ορίων και πέρα των επιστημονικών ενδιαφερόντων, γιατί η μουσική και ο χορός μόνο να ενώσουν μπορούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών στις 8:30μμ

Τρίτη 19 Μαΐου

image

Μια πλούσια βραδιά, τόσο μουσικά όσο και χορευτικά, από την Ομάδα Αργεντίνικου Tango, την Ομάδα Latin και τις πρωτοεμφανιζόμενες Ομάδα Oriental και Ομάδα R’n’B του Χορευτικού Τμήματος των Π.Ο.Φ.Π.Π..

Θα ταξιδέψουμε από τους ρυθμούς του R’n’B, είδος χορού που κατατάσσεται στο χορό Hip Hop με light κινήσεις και διάφορα χορευτικά στιλ ανάλογα με το μουσικό κομμάτι, σε ρυθμούς ανατολίτικους και ταξιδιάρικους. Από την λατινική Αμερική θα εναλλάσσονται οι latin ρυθμοί με πρωταγωνιστές τη salsa, τη bachata, το merengue ενώ μικρές στιγμές καθημερινότητας θα αποτελούν αφορμή για εκείνη τη συνάντηση-αγκαλιά, τη γνωριμία που δένει με τα πρώτα βήματα της επικοινωνίας μέσω ενός Αργεντίνικου tango.

Την εκδήλωση θα ανοίξει το γυναικείο φωνητικό σύνολο “Αντηχώ” του Αντιεφησυχαστικού Συλλόγου Τωρινών Ονειροπόλων – Επικοινωνούμε (Α.Σ.Τ.Ο.) με μουσικές του κόσμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών στις 8:00μμ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s