Με ελεύθερη είσοδο τα αφιερώματα στους έλληνες δημιουργούς μετά την εξασφάλιση των αναγκαίων εξόδων με χορηγία από τον όμιλο Καμπέρου, την Νομαρχία, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την συνεργασία του Πανεπιστημίου, καλή αρχή με το αφιέρωμα στον Π. Φαφούτη, νέες λαϊκές τιμές για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και τα σεμινάρια. Με 50, 75 ή 100€ η παρακολούθηση αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και εργαστηρίου θεωρίας και πρακτικής κινηματογράφου.

 

fafoutis3

Με ελεύθερη είσοδο τα αφιερώματα στους έλληνες δημιουργούς μετά την χορήγηση του αναγκαίου ποσού για τα έξοδα της εκδήλωσης από τον Όμιλο Καμπέρου (κύριος χορηγός της εκδήλωσης), την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την Δ.Ε.Π.Α.Π., την Νομαρχιακή Επιτροπή Πολιτισμού-Παιδείας-Νεολαίας και τη συνεργασία του Πανεπιστημιου, νέες λαϊκές τιμές για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και τα σεμινάρια (50€ εγγραφή μέλους-παρακολούθηση προβολών Λέσχης Καλλιτεχνικής Διάδρασης και άλλων εκδηλώσεων), 75€ (τα προηγούμενα συν παρακολούθηση θεωρητικού εργαστηρίου), 100€ (τα προηγούμενα συν παρακολούθηση πρακτικού εργαστηρίου).

Ευχαριστούμε για την καλή αρχή τον κόσμο που παραβρέθηκε στο αφιέρωμα στον σεμνότατο και γλυκύτατο πατρινό δημιουργό Παναγιώτη Φαφούτη και συμμετείχε στην πολύ ωραία και θερμή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μετά την προβολή των μικρού μήκους ταινιών του και ευχόμαστε την ίδια καλή και ακόμα καλύτερη συνέχεια στα επόμενα αφιερώματα στους έλληνες δημιουργούς.

 Η Καλλιτεχνική Διάδραση ανατρέποντας κάθε προηγούμενο στον χώρο της κινηματογραφικής εκπαίδευσης και παιδείας ακόμα και στον χώρο των σεμιναρίων όπου αντίστοιχα μαθήματα θεωρίας και πρακτικής στοιχίζουν έως και 1000€, εγκαθιδρύει στην ουσία έναν λαϊκό δημόσιο κινηματογραφικό τομέα κάνοντας το έργο που οι δημοτικές αρχές και αυτές της πολιτείας θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιήσει.

Η Καλλιτεχνική Διάδραση που μόνο τα έξοδα για την πραγματοποίηση του θεωρητικο-πρακτικού εργαστηρίου που ενοποιείται σε ένα εξάωρο ενιαίο μάθημα και που θα υλοποιεί τουλάχιστον μια μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας έως 6 λεπτά, ανέρχονται σε 3000€ περίπου κάθε χρόνο αφού χρησιμοποιεί για την υλοποίηση του εργαστηρίου προτζέκτορα που με τα μεγάλα αφιερώματα των πολλών ταινιών προβάλλει συνεχώς, κάμερες και φώτα, μπουμ και μικρόφωνα κ.α. αξεσουάρ, έκδοση αφισών και τρέιλερ, απόδοση ενός σεβαστού ποσού για την προβολή ορισμένων ταινιών που δεν διατίθενται δωρεάν, χωρίς να συνυπολογίσουμε σε αυτό την συμβολική έστω αμοιβή του συντονιστή των σεμιναρίων (που δεν υφίσταται πλέον ούτε ως τέτοια), των επισκεπτών διδασκόντων (μεταφορικά, διαμονή, διατροφή) και άλλα πολλά.

fafoutis2

Η Καλλιτεχνική Διάδραση καλεί τις δημοτικές αρχές και τις αρχές της Πολιτείας και όσους ιδιωτικούς φορείς έχουν ενδιαφέρον για τον πολιτισμό να συνεισφέρουν στην διοργάνωση των σεμιναρίων, αφού είναι από τους ελάχιστους φορείς που πράττει ανεξαρτήτως επιδοτήσεων και προχωρεί στην δράση με ανύπαρκτα σχεδόν μέσα πραγματοποιώντας έργο σε διάρκεια, ποσότητα και ποιότητα που άλλοι φορείς ούτε έχοντας στην διάθεσή τους χιλίάδες € δεν πραγματοποιούν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s